Дейности
manex piktogrami proces na rabota

СВИНЕВЪДСТВО

Свинекомплекс ”Манекс сън” АД доставя свинско месо за месопреработватели и търговци, търсещи постоянно качество, целейки максимално да удовлетворява нарастващото търсене на качествено, диетично и полезно свинско месо.

 

ФУРАЖОПРОИЗВОДСТВО

project 333 thubmФирма “Манекс сън" АД разполага със собствен модерен фуражен цех за производство на комбинирани фуражи, включващ микродозираща линия с предварително смесване на добавки и линия за впръскване на растителни мазнини.

 

 

ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЪРНО

Дейността с най-дълготрайни традиции в развитието на компаниите в икономическа група МАНЕКС е дейността по закупуване и продажба на широка гама зърнени култури и продукти, между които преобладават царевица, пшеница, ечемик, слънчоглед, соев шрот, слънчогледов шрот и др.

ЗЪРНОСЪХРАНЕНИЕ

Собствена зърнобаза от силозен тип с капацитет 50 хиляди тона, позволяваща съхранението на всички видове зърнени култури.

 

 

 

ОКОЛНА СРЕДА

Модерна съвременна и високоефективна локална пречиствателна станция и фотоволтаична система с инсталирана мощност 1889.64 kWp за собствени нужди.

 

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Търговия, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, урбанизирани и индустриални терени, земеделски площи на територията на цялата страна и в Европа.

 

ТЪРГОВИЯ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ

Икономическа група МАНЕКС търгува с различни видове финансови инструменти, развивайки и задълбочавайки своя интерес в този пазарен сектор.